Fuvarozás

Cégismertető Image

Tisztelt Látogatók!
Üdvözlöm Önöket a Golden-Glob Trans Kft. honlapján. Engedjék meg, hogy pár szóval ismertessem cégünk tevékenységét.
Cégünk 1998-ban alakult Andem-Ex 98 Kft néven, amelyből 2006. februárjában bővítés és korszerűsítés folyamányaként hoztuk létre a Golden-Glob Trans Kft-t. 100%-ban magyar tulajdonú társaság vagyunk. Legfőbb tevékenységünk a belföldi és nemzetközi szállítás és szállítmányozás. Saját gépjárműállományunk jelenleg 18 db 120 m3-es, 38 raklap áru szállítására alkalmas pótos, ponyvás, MAN márkájú kamionból áll. Teherbírásuk 4,5-12 tonna. 1 db nyerges szerelvény melynek teherbírása 24 tonna. Az autók adottságainak megfelelően (speciális platóméret: 2,52 m szélesség és 3,02 m belmagasság, 7,7x7,7 m hosszúság) elsősorban a kis súlyú, de nagy térfogatú áruk szállítása a fő profilunk. Tevékenységünk túlnyomó részét az Európai Unión belül végezzük.
Példaként néhány termék, melyek szállításához ideálisak költségkímélő kamionjaink:

 • Szigetelőanyagok
 • Különféle műanyagáruk
 • Műanyag palackok
 • PVC csövek
 • Alumínium tubusok
 • Ablakprofilok
 • Szivacstömbök
 • Poliuretán termékek
 • Bútorfríz
 • Bőröndök
 • Tároló konténerek stb.
Saját tehergépjárműveink nyomkövetővel és GPS-el vannak felszerelve, melyek az állandó futásfelügyeletet biztosítják. Egy részük daruzható, rolóponyvás, teljes oldallécezéssel rendelkeznek. Rendszerünk alapja a közös akarat, a személytelen folyamatok helyett feltérképezve az Önök szállítási igényeit, hatékonyabb, emberközelibb megoldásokra törekszünk megbízóink részére.
Saját autóinkon kívül számos alvállalkozó áll rendelkezésünkre, a miénktől eltérő gépjárműállománnyal, így lehetőségünk van egyéb komplett- és részrakományok fuvarozására is, akár 10 kg-tól 24 tonnáig. Igény szerint expressz szolgáltatást is vállalunk. Ezen kívül több szerződött alvállalkozónk van, akiknek az autóit kizárólagosan cégünk foglalkoztatja. Kialakult kapcsolatrendszerrel rendelkezünk a túlméretes szállítmányok terén is. Egyedi szállítmánybiztosítást kötünk, amennyiben Ön igényli. Hosszú évek alatt sikerült stabil kapcsolatot kialakítanunk ezen a téren az egyik piacvezető biztosító társasággal. Üzletpolitikánkban a legfontosabb szempont megbízóink elvárásainak, rövid- és hosszú távú igényeinek maximális teljesítése. Ennek érdekében technikai feltételeinket, járműveinket folyamatosan korszerűsítjük. Biztosítjuk munkatársaink számára a folyamatos szakmai továbbképzés lehetőségét.
Fenti tevékenységeket abádszalóki és aszódi fuvarszervező irodáinkban végezzük, több éves nemzetközi tapasztalattal valamint német- és angol nyelvtudással rendelkező munkatársakkal. 13000 m2 + 2000 m2 nagyságú telephellyel rendelkezünk Budapest vonzáskörzetében Aszódon, ahol autóink számára egy minden igényt kielégítő szervízelési, tankolási és parkolási lehetőséget nyújtó ipari létesítményt hoztunk létre.

Cégünk személy és teherautók teljeskörű szervizelését, javítását is végzi. Ezen belül motor, fékjavítás-fékhatásmérés, adagoló javítás, autóvillamosság, olajcsere, zsírzás, szűrőcsere, váltó javítás, karosszéria-lakatos munkák, motorfelújítás, szélvédő csere, gumiszerelés, kerékkiegyensúlyozás. Vállaljuk a gépjárművek időszakos és eseti átvizsgálását illetve hatósági vizsgáztatását ,menetíró készülék (tachográf) vizsgálatát és illesztését, eredetvizsgálatot. Valamint a gépjárművek biztosításkötését és átírását (kormányablakos ügyintézést).

Az alkatrész beszerzést partnereinkkel kötött szerződéseink biztosítják a lehető leggyorsabb és legjobb minőségben. Üzletpolitikánkat nagymértékben befolyásolja a gyors és ügyfélbarát kiszolgálás. Első lépésként felmérjük, és az ügyféllel egyeztetjük a javításra váró gépjárművek hibáit, a lehetséges javítási módokat, a cserélendő alkatrészeket, majd ezekre ajánlatot adunk. Amennyiben a javítási folyamat során korábban nem egyeztetett hibák, és ezzel járó pluszköltségek merülnek fel, azonnal értesítjük erről az ügyfelet. A szervízben elvégzett munkára és az általunk beszerelt (nem hozott) alkatrészekre garanciát vállalunk. A javításra átadott autókat zárt parkolóban tároljuk.
Műhelyvezetőnk: Gál Viktor Tel.: 06-20-466-9904

Telephelyünkön 300 m2-es raktározásra alkalmas új csarnok épült. Megbízóinknak szükség esetén előrakodási lehetőséget biztosítunk raktárhiányuk kiküszöbölésére. Szintén itt működik egy Európai Uniós normáknak megfelelő műszaki vizsgáztató és javító műhely, valamint Oktatási-Felnőttképzési központunk, melyen belül gépkocsivezetők GKI vizsgáját is sikerorientáltan szervezzük. Saját tulajdonú Üzemanyagtöltő állomást működtetünk. Pénzügyi osztályunk szintén Aszódon kapott helyet, egy újonnan kialakított irodaházban, ahol a számlázási- és könyvelési tevékenységet megfelelően képzett kollégák végzik.

Remélem rövid cégbemutatónk felkeltette érdeklődését és a jövőben Önt is megbízóink körében üdvözölhetjük. Legfontosabb számunkra ügyfeleink elégedettsége. Célunk, hogy a megrendeléseket magas színvonalon és vonzó árakon teljesítsük, folyamatosan igazodva a piac változó igényeihez és elvárásaihoz.

Elérhetőség a fuvarszervezéshez:


Fuvarszervezés Abádszalókon:
Fábiánné Sáfár Orsolya Tel: 00-36-59-535-305, Mobil: 00-36-20-4499550 Fax: 00-36-59-535-306
e-mail: goldenglob@t-online.hu

Pénzügy Aszódon:
Boróczki Józsefné Tel.: 00-36-28-500-216, Mobil: 00-36-20/9240400, Fax: 00-36-28/401-601
e-mail: szilvi.szamlazas@goldenglob.hu


További kollégáim elérhetőségei a honlapunkon az "elérhetőségek" cím alatt találhatók.

Köszönettel és tisztelettel:
Horváth Jenő
ügyvezető

Cégadatok

Tagságunk neve: GOLDEN-GLOB TRANS Kft Fuvarozó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Alapítva: 2006
Cégjegyzékszám:13-09-106986
Székhely: H-2170 Aszód, Falujárók útja 44.
Cégjegyzékszám: 13-09-106986
Közösségi adószám: HU13674463
Adószám: 13674463-2-13

Forintos Bankszámla

Banszámlaszám: 11742166-20119997
Bank címe:OTP Bank, Aszód
IBAN: HU62
Swift: OTPVHUHB

Euros Bankszámla

Banszámlaszám: 11763426-40860884
Bank címe: OTP Bank Gödöllői fiók
IBAN: HU64
Swift: OTPVHUHB